2010-01-28 16:12:29• hírek • Czinzel László

Rajt március közepén és végén

A Megyei Labdarúgó Szövetség első idei gyűlését tartotta csütörtökön.

Első idei gyűlését tartotta a Szatmár Megyei Labdarúgó Szövetség, melyen Szilágyi István elnök vezetésével az egyesületek képviselői több fontos kérdés végére tettek pontot.

Eldőlt, hogy a negyedik osztály küzdelmei március 13.-14.-én veszik kezdetüket (amennyiben az időjárás is úgy gondolja), az utolsó fordulóra pedig május 30.-án kerül sor. A két csoport győztese június 5.-én csap majd össze a döntőben. Az átigazolási időszak, a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) döntése alapján, február 5. és március 19. között tart. A Román Kupa megyei szakaszának nyolcaddöntőire március 7.-én kerül sor.

A megyei bajnokság győztese június 16.-ig kell lejátssza az osztályozót, amelyen csak azok az egyesületek vehetnek részt, amelyek jogi személyekként vannak bejegyezve.

Az ötödik osztály küzdelmei valamivel később, március 27.-28.-án kezdődnek majd és ugyanúgy május 30.-án rendezik az utolsó fordulót.

Útravalóként Szilágyi felhívta a csapatok figyelmét, hogy a rendelkezésükre álló másfél hónapban lehetőleg tegyék rendbe a pályákat, az öltözőket valamint rendezzék a szövetség felé fennálló tartozásaikat, van ugyanis olyan egyesület, amely két évnyi hátralékkal rendelkezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: